VERTREK OP VRIJDAG-NACHT EN TERUG OP ZATERDAG-NACHT.

PRIJS VANAF € 55,- PP INCLUSIEF BOOTTOCHT OP DE SEINE.

Bezoek nu met onze busreis Parijs de prachtige hoofdstad van Frankrijk. Tijdens onze busreis Parijs krijgt u voldoende tijd om deze wereldstad te verkennen. Vanuit de Eiffeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de romantische stad Parijs. Enkele topattracties en bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen zijn de Arc de Triomphe, het Centre Georges Pompidou, Place des Vosges, de Basilique du Sacre-Coeur, de Notre Dam, de Moulin Rouge, Opera Garnier en de rivier de Seine waarover u een prachtige boottocht kunt maken. Parijs is tevens een ideale stad om te winkelen, waarvoor u uiteraard tijdens onze busreis Parijs voldoende tijd krijgt. De vele bezienswaardigheden, musea, sfeervolle straatjes en prachtige pleinen zijn schitterend en maken deze busreis Parijs zeker een aanrader!

 

ROSAMAR HOTEL

COSTA BRAVA SANTA SUSANNA

INDALO PARK muziek weken.

Rondreis door Andalusië

De streek Andalusië (Andalucía) ligt in het zuiden van Spanje, en staat bekend als thuisbasis van de flamenco en dramatische stierengevechten. In de streek vindt u verder prachtige Moorse architectuur. De streek is de uitgelezen plek voor buitenactiviteiten. Voor velen bevat deze regio de essentie van Spanje.

Andalusië ligt op korte afstand van de Costa del Sol , één van Europa’s meest populaire vakantieoorden. Een groepsreis of schoolreis Andalusie biedt u ontelbare mogelijkheden voor educatieve en recreatieve activiteiten.

Een 7-daagse Andalusie groepsreis met het vliegtuig is al mogelijk vanaf slechts € 420,00* per persoon incl. de vlucht.

Programma.

Dag 1
U vertrekt met uw groep vanuit Nederland naar Malaga. Vandaar wordt u met een luxe touringcar vervoert naar El Torcal, een bijzonder gebied met witte rotsen. De reis vervolgt naar uw accommodatie in Granada. U kunt ’s avonds de oude Moorse wijk Albaicin verkennen, en daar een theehuis bezoeken.

Dag 2
U vertrekt naar Alhambra voor een bezoek aan het middeleeuwse paleis en het fort van de Moorse overheersers. U luncht in de wijk Albaicin, en bezichtigt daar de prachtige kathedraal van Granada en het Cartuja klooster. Na een diner in het hotel kunt u de oude stad van Granada verkennen.

Dag 3
Via de stadjes Úbeda en Baeza reist u naar Córdoba. Deze twee stadjes worden beschouwd als de twee mooiste renaissancistisch steden in Spanje. Na aankomst in Córdoba kunbt u het historisch centrum, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, verkennen. U dineert en overnacht in uw accommodatie in Córdoba.

Dag 4
In de ochtend bezoekt u de Moskee van Córdoba, la Mezquita , en vervolg de reis naar Sevilla. ‘s Middags maakt u een wandeling naar het Parque Maria Luisa, en bezoekt u de kathedraal van Sevilla. U overnacht met u groep in Sevilla.

Dag 5
Deze dag brengt u een bezoek aan Reales Alcazares. Dit enorme domein bevat meerdere paleizen en patio’s die sinds 1987 tot het werelderfgoed behoren. Na het diner maakt u een avondwandeling door de Joodse wijk Santa Cruz.

Dag 6
U reist naar de stad Ronda, in het berggebied van de Serranía de Ronda. Deze oude stad is in haar geheel een nationaal monument. Bijzonder is de Tajo, de zeer diepe kloof die de stad in tweeën deelt. U vervolgt de reis naar Torremolinos, een grote en levendige badplaats met hellende straatjes en veel winkels en restaurants. U overnacht in Torremolinos.

Dag 7
Vandaag ligt u heerlijk een een dag op het strand van Torremolinos. U vertrekt pas laat in de middag naar het vliegveld van Malaga. ’s Avonds komt uw groep aan in Nederland.

  • Alhambra

  • Strand van Torremolinos

  • Úbeda